آشنایی با سیستم رادیاتور قرنیزی آلومینیومی

امروزه سیستم گرمایشی رادیاتور قرنیزی آلومینیومی جایگزین مناسب و پرطرفدار برای رادیاتورهای دیواری آلومینیومی است .

آشنایی با سیستم رادیاتور قرنیزی آلومینیومی

قرنیزها پایین دیوارهای خانه ها نصب می شوند تا محل اتصال بین دیوار و کف را پنهان کنند. برای سالها ، آنها واقعاً کمک دیگری به زیبایی خانه نکرده اند ، تا زمانی که یک مخترع به این درک رسید که با گرم کردن قرنیز ، خانه ها می توانند هدفمندتر کرم شوند .

رادیاتور قرنیزی آلومینیومی چگونه عمل میکند؟

دو نوع مختلف رادیاتور قرنیزی آلومینیومی وجود دارد:

*رادیاتور قرنیزی آلومینیومی آبی مجهز به دو لوله (رفت و برگشت) که از آب گرم گرمایش دور تا دور تامین میکند .

*رادیاتورهای قرنیزی برقی که کابلهایی از داخل آنها عبور می کند که به ترموستات برقی منتقل می شوندو می تواند را محیط را گرم کند.

رادیاتور قرنیزی آلومینیومی مثل رادیاتورهای دیواری آلومینیومی و پنلی سریع گرم می شوند اما عملکردی مشابه گرمایش از کف دارد به این شکل که رادیاتور قرنیزی مانند گرمایش از کف گرما را از پایین ترین سطح به صورت یکنواخت به محیط می دهد.

مزایای رادیاتور قرنیزی چیست؟

اگر در خانه رادیاتور قرنیزی دارید و یا قرار است داشته باشید، نصب آن به معنای این است که دیگر فضای خود را از دست نمی دهید.

افزایش فضا فقط یکی از مزایای فراوان رادیاتور قرنیزی آلومینیومی است.

از دیگر مزایای قابل توجه رادیاتور قرنیزی آلومینیومی می توان به موارد زیر اشاره کرد:

*توزیع یکنواخت گرما در فضا

*نصب و تعمیر ساده

*کاهش قبض های انرژی

*کمک به تمیز ماندن خانه، زیرا ، برخلاف رادیاتورها ، تمیز کردن آنها آسان است و گرد و غبار را در اتاق پخش نمی کند.

و به همین خاطر در بیمارستان ها نیز مورد استقبال قرار گرفته است.

*رنگ های متنوع و جذاب متناسب با هر فضا

رادیاتور قرنیزی آلومینیومی با به حداقل رساندن عملکرد پکیج دیواری یا منبع گرما برای دستیابی به حداکثر درجه حرارت برای سیستم گرمایشی ، در مصرف انرژی صرفه جویی میکند.

سیستم رادیاتور قرنیزی با لوله هایی با مکانیزم رفت و برگشتی طراحی شده است که برای پر شدن به آب کمتر و برای گرم شدن نیز به انرژی کمتری نیاز دارند.

بنابراین این ادعا که یک سیستم گرمایشی قرنیزی به پکیج دیواری یا منبع حرارت فشار کمتری نسب به رادیاتور دیواری آلومینیومی یا پنلی می آورد ، درست است.

با این حال، طول و یا مقدار گرمایش در این سیستم از مقدار رادیاتور دیواری استفاده شده در یک واحد با شرایط مشابه نسبت به واحدی که رادیاتور قرنیزی در آن استفاده شده، بیشتر باشد.

بنابراین پکیج دیواری یا منبع گرما از نظر فنی برای رسیدن به دمای مطلوب تر کمتر کار می کند

گرمایی که از رادیاتور قرنیزی داسا ساطع می شود قادر است دمای اتاق را نسبت به یک اتاق که در آن رادیاتور معمولی در انتهای اتاق نصب شده است بیشتر و بیشتر كند و گرمای مطلوبی در محیط ایجاد کند.

البته سیستم گرمایشی رادیاتور قرنیزی هم به طور موثر یک سیستم رادیاتور است ، فقط در مدلی مدرن با طراحی مینیاتوری.

رادیاتور قرنیزی به جای متمرکز کردن تمام قدرت گرمایش در یک نقطه از واحد ،گرما را به صورت یکنواخت در فضا پخش میکند.

از نظر فیزیک ساده ،منابع انرژی مورد نیاز برای برای هر دو تقریباً یکسان است . اگر سیستم گرمایشی قرنیزی به بیان ساده مجموعه ای از رادیاتورهای کوچک باشد ، می توان گفت همه آنها از یک نوع پکیج دیواری و یا موتورخانه مرکزی نیرو می گیرند و میانگین گرمای اتاق را به همان دمای متوسط می رسانند. پس نیرویی که آنها برای رسیدن به دمای مطلوب استفاده می کنند باید تقریباً یکسان حتی کمتر نسب به رادیاتور دیواری باشد.

تفاوت در این واقعیت است که وقتی گرما از منبع تولید گرما به صورت تابسی یا همرفتی در فضای اتاق پخش می شود ، حداکثر درجه حرارت مورد نیاز برای رسیدن به میانگین گرما به طور قابل ملاحظه ای پایین تر است. این بدان معنی است که پکیج دیواری یا موتور خانه مرکزی نیازی به بیش از حد کار کردن ندارد و بنابراین از میزان سوخت کمتری برای رسیدن به دمای مورد نیاز استفاده می کند.

با اتصال رادیاتورقرنیزی به یک منبع حرارتی با درجه حرارت پایین ، میزان انرژی مورد نیاز جهت گرم شدن فضا به طور چمگیری کاهش میابد . منبع گرما به راحتی می تواند در دمای پایین تر کار کند زیرا رادیاتورهای قرنیزی به انرژی کمتری جهت رساندن دما، به دمای مطلوب نیاز دارد.

بنابراین نتیجه می گیریم که سیستم رادیاتور قرنیزی داسا نسبت به سیستم های گرمایشی سنتی دارای مزیت صرفه جویی در انرژی است.

آیا رادیاتور قرنیزی مناسب خانه شما است؟

واضح است که مزایای رادیاتورقرنیزی بسیار بیشتر از مضرات آن است.

در کل حذف رادیاتورهای معمولی به نفع این فناوری جدید می تواند دنیای دیگری را در خانه شما ایجاد کند زیرا مبلغ قبض های انرژی کاهش می یابد ، فضای اتاق بیشتر می شود و کیفیت دمای هوا را نیز بهبود می بخشد.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

هفت + 15 =